Αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή της Επανομής


 Δελτίο Τύπου


Θέμα: Αύξηση των διαρρήξεων στην περιοχή της Επανομής –  Αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης


Ημερομηνία: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Κοινοποίηση:

  • Δήμος Θερμαϊκού
  • Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού


Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Επανομής εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη ραγδαία αύξηση των διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί στα καταστήματα της περιοχής το τελευταίο διάστημα. Οι επανειλημμένες επιθέσεις σε επιχειρήσεις της Επανομής έχουν προκαλέσει όχι μόνο οικονομικές απώλειες αλλά και κλίμα ανασφάλειας στους επαγγελματίες και τους πολίτες.

Η τοπική αγορά αποτελεί την καρδιά της οικονομίας της περιοχής μας, και οι συνεχείς αυτές εγκληματικές ενέργειες πλήττουν άμεσα την καθημερινότητα των επαγγελματιών αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι επαγγελματίες της Επανομής, μετά από τα πρόσφατα γεγονότα, αισθάνονται εκτεθειμένοι, ενώ πολλοί σκέφτονται να περιορίσουν ή και να διακόψουν τη δραστηριότητά τους.

Ζητούμε άμεσα την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή μας, καθώς και την τακτική διενέργεια περιπολιών, ειδικά κατά τις ώρες που τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Η αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας αποτελεί σοβαρή απειλή για τη βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και για τη συνολική ασφάλεια της κοινότητάς μας.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των καταστημάτων και των πολιτών, προτού η κατάσταση επιδεινωθεί περαιτέρω. Η ασφάλεια είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων και αποτελεί προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας.

Σύλλογος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Επανομής


Ο Πρόεδρος
Τσιούλας Νικόλαος 


Επικοινωνία:
Τηλ.: 6981446564
Email: sebe.business@gmail.com




Previous Post Next Post